Individuele begeleiding Prioritijd! en voeding 

Bewustwording van jouw gewoontes en deze leren doorbreken zodat je bewust gaat kiezen wat voor jou belangrijk is.

Wil jij een gezond gewicht bereiken of wil je juist het gewicht behouden wat je nu hebt kies dan voor een traject Prioritijd! en voeding.

De lastigste mens op aarde om te managen ben jij! Die uitdaging ga jij aan en je zult verstelt staat wat je in een paar maanden kunt bereiken!

Afvallen betekent niet per definitie minder eten maar het gaat om anders eten. Leer nieuwe gewoonten aan en het gezonde gewicht is een stuk dichterbij.

Natuurlijk moet je het zelf doen, vaak helpt wel die “stok ”achter de deur!

Je kunt kiezen voor een standaard traject van 4 consulten. Ook kun je bij mij voor een los consult terecht. Deze consulten kun je naar behoefte afspreken.

Afvallen gaat niet vanzelf. Valt ook zeker niet mee, wanneer het voor jou prioritijd! heeft dan kan ik jou helpen om een gezond gewicht te bereiken.

‘Je brein heeft de neiging de weg van de minste weerstand te kiezen. Dit is de reden waarom het heel lastig is nieuwe dingen, nieuwe gewoonten aan te leren of slechte gewoonten af te leren. Daarbij kun je een slechte gewoonte beter vervangen door een goede gewoonte dan stoppen met een slechte gewoonte’