Op bezoek bij collega Roger Bozon in Maastricht !

Niet alleen Jan-Willem en Yvonne van den Brandhof maar ook collega Roger Bozon woont in Maastricht.

Vanuit de grondhouding dat iedere dag dat je iets leert geslaagd is, hebben wij binnen ons team afgesproken dat we elkaars trainingen bijwonen.

Natuurlijk wordt het gedachtegoed door iedereen hetzelfde uitgedragen maar de manier waarop dit verteld wordt met daarbij de verschillende voorbeelden en ervaringen die een ieder voor zichzelf heeft opgebouwd maakt deze kennisdeling zeer waardevol !

Vorige week woensdag en donderdag was ik op de werkelijk magnifieke locatie van Roger (trainingsruimte aan huis) om samen met o.a. collega’s Ed van Houtum en Ivonne Liebregts (VP Marketing BrainStudio International) de [url|http://db.tt/RzCK78Np|BLMS Training|ext] van Roger bij te wonen.

Leuk om te zien dat je, ondanks het feit dat je de theorie natuurlijk kent, gegrepen kan worden door de mooie interactie binnen de groep, persoonlijke voorbeelden van ‘mede-cursisten’, de uiterst professionele wijze waarop de theorie behandeld werd en de manier waarop Roger dit allemaal stuurde; complimenten !

Naast de magnifieke locatie was ook de sfeer en de werkelijk perfecte verzorging (uitgebreide, werkelijk zalige lunch en iedere ochtend heerlijke Limburgse vlaai bij de koffie) onvergetelijk !

Roger en Gera; bedankt voor 2 fantastische, leerzame, gezellige dagen vol inspiratie !

(en graag tot een volgende keer 🙂

 

NewImage